Evde cinsel gücü artıran karışımlar (Anında cinsel gücü artıran yiyecekler ve içecekler)

Sağlık

11 Ağustos 2022

Evde cinsel gücü artıran karışımlar (Anında cinsel gücü artıran yiyecekler ve içecekler) cover

Cinsel gücü artıracak yiyecekler yapılan pek çok araştırmanın ardından ortaya çıkmıştır. Cinsel hormonları yükseltip mutluluk hormonlarının yükselmesini sağlayan bu yiyecekler yüksek cinsel performansı beraberinde getirir. Bu yiyeceklerin cinsel gücü arttırması, cinsel bölge damar ve sinir sistemini desteklemesi ile de gerçekleşir. Aynı zamanda sinir sistemini desteleyip uyku düzenini sağlaması doğrudan cinsel performansı üst seviyeye çıkarır. Cinsel gücü artıran yiyecekler içinde bulunan bazı gıdalar şu şekildedir:

  • Keçiboynuzu cinsel isteksizliğin ortadan kalkmasına yardımcı olup cinsel performansın yükselmesi için enerji verir. Aynı zamanda düşük sperm sayısında da etkilidir.
  • Mutluluk hormonunun arttırıcı etkisi bulunan çikolata aynı zamanda cinsel isteği de üst seviyeye çıkarır.
  • Cinsel isteği arttırdığı bilinen zencefili yiyecek ve içeceklerin içine dahil edip tüketmek mümkündür.
  • Bal doğal bir afrodizyak gücüne sahip olmasıyla birlikte cinsel gücü oldukça arttırmasıyla bilinir. 
  • Zihin ve bedene pek çok faydası bulunan fındığın cinsellikte de büyük bir rolü bulunur.

Cinsel Gücü Artıran Vitaminler Nelerdir?

Cinsel gücü artıracak vitaminler genel olarak proteinlerin içinde yer alır. Testosteron oluşumu açısından da son derece faydalı olan proteinler kişinin cinsel gücünün artmasında oldukça yararlıdır. Dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri cinsel gücü arttırmak adına fazla yağlı etlerin tüketilmemesidir. Etlerin tüketilmesi ızgara ya da haşlama şeklinde olmalıdır. Baklagil, yağsız süt ürünleri ve balık eti gibi besinler kişide cinsel gücü bir üst seviyeye taşır.

Yine besinlerden elde edilebilecek pek çok yararlı içerik cinsel gücün artmasında büyük rol oynar. Bunların başında çinko ve Omega 3 gibi yararlı içerikler de bulunur.

Cinsel Gücü Artıran Kahveler Nelerdir?

Cinsel gücü artıracak kahveler genel olarak keçiboynuzundan yapılır. Cinsel isteksizliği ortadan kaldırmasının yanı sıra mevcut cinsel isteği yüksek bir noktaya çıkan keçiboynuzu kahvesi sorun yaşayan pek çok kişiye yardımcı olur. Cinsel isteksizliği gidermesinin yanı sıra bünyesinde pek çok yararlı içerik barındıran kahve son derece şifalıdır. İçinde bulunan keçiboynuzu sayesinde baş ağrıları, alerji, astım, bronşit, kanser ve çocuk felci gibi pek çok sorunu çözen kahve cinsel gücü artıran yiyecekler arasında yer alır.

Cinsel Gücü Artıran Karışımlar Nelerdir?

Cinsel gücü artıracak karışımlar doğal bir yolla cinsel isteksizliği gideren gıdalardır. Doğal olarak canlandırıcı etkilere sahip malzemelerin bir araya getirilmesi bünyede doping etkisi uygular. Bu sayede kişiyi cinsel olarak uyararak performansının bir üst seviyeye çıkmasına yardımcı olur. Karışımın içinde yer alan arı poleni sperm hücrelerini destekler. Zencefil ise cinsel organlarda bulunan dolaşımı hızlandırır. Cinsel bir uyarıcı olan safran son derece etkilidir. Özellikle çocuk sahibi olmak isteyenlerin kullandığı karışım malzemeleri şöyledir:

  • 1 kilo bal
  • 3 çorba kaşığı kadar arı poleni
  • 250 gram kadar toz zencefil
  • 100 gram kadar dövülmüş kişniş
  • 50 gram kadar dövülmüş kakule
  • 150 gram kadar dövülmüş kırmızı ginseng
  • 100 gram kadar ısırgan tohumu
  • 100 gram kadar dövülmüş keçiboynuzu
  • 2 gram kadar safran
  • 2 çorba kaşığı kadar kırmızı pul biber

Cinsel Gücü Artıran İçecekler Nelerdir?

Cinsel gücü artıracak içecekler kişide cinsel isteksizliği giderip performansı artıran özelliklere sahiptir. Cinsel bölgelerde kan dolaşımını hızlandırarak olası sorunların giderilmesini sağlar. Aynı zamanda cinsel uyarıcı görevi yaparak kişinin cinsel olarak daha açık bir algıya ulaşmasına yardımcı olur. Cinsel gücü artıran içeceklerden en bilineni yeşil çaydır. Bu tarz içecekler cinsel gücü artıran yiyecekler ile birlikte tüketildiği zaman etkisini çok daha fazla gösterir.

Diğer Blok Yazıları